Plaça de la Catedral 3, 08500 Vic

93 883 25 52

escola@dominiquesvic.com

L’escola

Som una escola concertada, situada al casc antic de la ciutat de Vic, a la Plaça de la Catedral

Som una escola per a tothom amb un projecte per a cadascú; una escola on aprenem junts. Portem més de 325 anys oferint el nostre servei educatiu a la ciutat de Vic. Ens agrada educar persones. El nostre equip docent està implicat en el creixement integral dels nostres alumnes. Acompanyem cada alumne en la seva trajectòria vital i acadèmica. Eduquem els nostres infants per fer-los autònoms i lliures, creatius, curiosos, crítics, i amb uns valors que els enriqueixin com a persones; perquè siguin feliços i competents.

Estil
familiar

Dominiques Vic és una escola de marcat caràcter familiar on tots els equips, tant docents com no docents, tenen com a centre principal de la seva activitat l'educació de cada alumne i de cada alumna perquè sentin que l'escola és el seu lloc al món.

Educació emocional i Cultura del Pensament

A l’escola treballem la gestió de les emocions i el desenvolupament de la interioritat del nostre alumnat en el seu camí per descobrir "qui són" i relacionar-se amb ells mateixos, amb els altres i amb la vida.

A més fomentem la Cultura del Pensament i les Intel·ligències Múltiples per desenvolupar la competència d'aprendre a aprendre.

Educació en valors i
educació intercultural i interreligiosa

Que n’és d’important una visió àmplia del món! A l'escola impulsem els valors que ens humanitzen: la solidaritat, l’empatia, la col·laboració, l’acollida, l’amor...  així ens preparem millor per conèixer i conviure amb  diferents nacionalitats, cultures i tradicions religioses. En el fons tots tenim el mateix anhel: Ser feliços!

Missió, Valors i Visió

Acompanyar els alumnes perquè desenvolupin el seu projecte de vida, educant cor i intel·ligència, i així contribuir a una societat més solidària, transparent, fraterna i sostenible.

Aspirem a que les nostres escoles siguin comunitats d'aprenentatge obertes, vives i participatives; referents en creativitat i innovació, en què els nostres alumnes siguin reconeguts pel seu nivell competencial, la seva gestió emocional, la seva educació en valors, i compromesos amb una societat plural i globalitzada.

Adaptació al canvi

Compromís

Respecte

Transparència

Treball en equip

La nostra història

Les nostres escoles

CreaEscola Quality Certificate for Education Website